Byta tak med Taksam

Taksam erbjuder alla typer av takarbeten, takrenoveringar och takläggningar i Göteborg, Kungsbacka och Mölndal med omnejd.

Vi är mer än bara pålitliga och tacksamma takläggare.

Göteborg / Kungsbacka / Västra Frölunda / Askim / Hisings Backa / Hisings Kärra / Hovås / Torslanda / Billdal / Mölndal / Kållered / Lindome / Partille / Sävedalen / Jonsered / Näset

5/5

Taksam har länge arbetat med att etablera sig som det självklara valet av takläggare i Göteborg & Kungsbacka. Vi har tacksamt tillhandahållit takläggning och lagt mer tak än nödvändigt för att få kalla oss för proffs på tak.

Taksam kom till för att skapa en tydligare bild av vårt tjänsteutbud. Vårt mål är att förmedla den framgång vi har tack vare våra duktiga takläggare och snickare. Men även det engagemang, hårda arbete och exceptionella kundservice som vi alltid ger till varje kund.

Välj en lokal takläggare i Göteborg som gillar att jobba nära sina kunder. Vi har lagt ett tak i varje kommun och stadsdel. Vi utför ombyggnad av tak, reparation av takläckage, takkonstruktion, plåt, singelinstallation och alla typer av takomläggningar.

Förutom erfarenhet är kundservice hemligheten för vår framgång. Vi vill att våra kunder ska ha det absolut bästa taket och vi arbetar hårt för att göra det till verklighet i alla jobb.

bra snickare
Certifierade snickare
Takläggare

Takbyte i Göteborg, Kungsbacka och Mölndal

takläggare
takläggare göteborg
takläggare
takläggare
Takläggare Göteborg
takläggare göteborg
takläggare göteborg
takläggare
takläggare
takrenovering snickare

Takbyte i bostadsområde

När det är dags för en takreparation eller att lägga ett nytt tak är det bra att anlita en takentreprenörer som förstår vikten av organisation för maximal effektivitet från början till slut. Med Taksam anlitar ni ett team som vet hur man utför takprojekt utan störningsmoment i din vardag.

Vår ryggrad

Ett starkt team med pålitliga takläggare & hantverkare
takläggare kungsbacka kullavik

Pekka

Takläggare

20 års erfarenhet från bygg och takläggning.

Takläggare

Mikael

Projektledare

Takläggare och småbarnspappa som älskar att leda projekt framåt. Antagligen den ni som kund kommer att ha mest kontakt med.


takläggare askim billdal tynnered

Övriga på Taksam

Takläggare

Ett starkt team av snickare, plåtslagare och hantverkare med 10-25 års erfarenhet av takomläggning, takbyten och bygg.

Takläggning
Trygghet
Pålitlighet
+ 76 %
Nöjda kunder
66 %
Samarbetsvillighet

Kontakta en lokal takläggare

Kontakta en lokal takläggare