Takläggare i Kungsbacka

Vi byter tak i Kungsbacka, Kullavik och Särö med omnejd.

Takläggare Kungsbacka
5/5

Vårt mål är att vara den bästa takläggaren i Kungsbacka, det självklara valet, för en duktig hantverkare håller man hårt i.

Kungsbacka / Kullavik / Särö

Takläggning, takbyte och takrenovering i Kungsbacka, Kullavik och Särö...

Har du hittat hit så har du nog börjat fundera på eller har ett behov av att lägga nytt eller byta tak. När man renoverar sitt tak så tar man oftast och byter ut skadade delar, men det är fullt möjligt att man även behöver byta ut stora delar av taket eller lägga ett helt nytt tak för att få ett så säkert tak som möjligt. När det gäller takrenoveringar och byta tak så brukar vi oftast vägleda kunderna så att de tar ett korrekt beslut, detta innebär att vi nästan alltid måste komma ut och titta på jobbet innan jobbet påbörjas.

Kontakta oss om du söker efter en pålitlig och erfaren takläggare för att byta ut ditt gamla tak mot ett nytt. Vi är verksamma i stora delar av Kungsbacka, Onsala, Kullavik och Särö.

takläggare göteborg
takläggare göteborg
takläggare

Få hjälp med takbyte i Kungsbacka…

Vi utför takomläggningar och byter gamla tak mot moderna och nya tak. Kontakta oss för offert från duktiga hantverkare specialiserade på tak i Kungsbacka med omnejd.

Omläggning av tak, takpannor, plåttak, renovering, takbyten och mycket mer…

takläggare
takläggare
Takläggare

Mer om att byta tak och takläggningar i Kungsbacka med Taksam

Takläggare som utför allt inom tak. Vi har de senaste 15 åren lagt tak i både bostadsområden, villor och för bostadsrättsföreningar. Vår utgångspunkt är det personliga mötet med kunden, där vi gemensamt går igenom det stundande bygget, våra leveranser sker självklart alltid inom ramen för god takläggning. Bra att veta är att under takläggningen/takbytet håller vi självklart kontinuerlig kontakt och finns alltid tillgängliga för dig som kund.