Takläggare i Mölndal, Kållered och Lindome med omnejd.

Takläggare radhus
takläggare
5/5

Vårt mål är att vara den bästa takentreprenören i Mölndal.

Det självklara valet, för en duktig hantverkare håller man hårt i.

Mölndal / Lindome / Kållered

Vi på Taksam byter och lägger nya tak i
Mölndal, Kållered & Lindome.

Har du hittat hit så har du nog ett behov av att lägga ett nytt tak. Vilket passar oss bra, för vi på Taksam erbjuder takbyten och takläggningar av pålitliga hantverkare.

När man renoverar eller lägger om ett tak så tar man oftast och byter ut skadade delar eller större delar av taket, detta för att få ett så säkert tak som möjligt.

Vi på Taksam jobbar med den yttre delen av din fastigheten, den som är till för att skydda ditt hus från yttre påverkan så som väder och vind, men vi jobbar även med värdestärkande takläggningar där vi gör estetiska förändringar på din fastighet.

Vi utför takrenovering, byter tak och gör takomläggningar i papp, plåt och tegel.

Har ni några frågor gällande att byta tak eller om ni önskar en offert så får ni gärna kontakta oss.

Mölndal

takläggare göteborg

Här är en takomläggning utförd av Taksam. I samband med takbytet installerades även solpaneler som kund hade valt.

Lindome

Takläggare Göteborg

Vi lägger nya tak och byter ut ditt gamla tak mot ett nytt tak. Visst blir det fint?

Kållered

takläggare göteborg

Vi jobbar lokalt och utför takarbeten i Mölndal, Kållered & Lindome.

Byta tak i Mölndal

Taksam tillhandahåller takläggningstjänster till kommersiella och privatpersoner i hela Mölndal, Lindome och Kållered. Vi har varit aktiva inom byggbranschen och bytt tak i nästan två decenniers. Vi har många nöjda kunder som vi är stolta över att hjälpt med sina takbyten.

Referenser är fritt tillgängliga på begäran. Dessa kan ge dig en uppfattning om kvaliteten och stoltheten i vårt arbete. Besök gärna vår sida om vittnesmål.

Takläggare i Mölndal med omnejd

Vi kan utföra takomläggning till alla typer av fastigheter i alla typer av material som finns på marknaden idag. Vi jobbar med material från de bästa tillverkarna för att garantera kvalitet. Efter flera år i branschen fokuserar vi framför allt på kompletta takbyten.
 
Vi är stolta över vårt arbete och vill att du ska rekommendera oss till dina vänner, så varje jobb utförs med största omsorg och uppmärksamhet. Vi kan också utföra inredningar (vid behov) till innertak…

Takläggningar

Kapabel och dedikerad takentreprenör som betjänar invånare i Mölndal, Lindome och Kållered med omnejd. Få en gratis offert. Vi hjälper dig med alla dina nya takinstallationstjänster. Vi kan också skydda ditt tak från små läckor. Takreparation och konstruktion. Vi har erfarenhet och skicklighet att fixa och förbättra ditt tak. Fyll i vårt kontaktformulär för en gratis offert.

Brett utbud av tjänster

  • Takomläggningar
  • Takkonstruktioner
  • Takbyten
 

Nytt tak

Ibland går det inte att komma runt det faktum att man behöver ett nytt tak. Ett tak kan bara lappas upp så många gånger innan dess tillstånd kräver att man byter ut hela taket till ett nytt för att förhindra ytterligare och större skador. Det är verkligen både ett skydd och en investering, men när det är klart kommer du att ha ett långvarigt och energieffektivt hem som håller ditt hem varmt året runt.