Vi lägger alla typer av tak

Takläggare

Vi utför alla typer av takläggningar och jobbar med alla typer av tak.
Bandplåt, takpannor, ytpapp, takpanneplåt, trp, singel, shingel, råspont och takstolar.

Plåttak

Plåttak är lätta och säkra tak där plåten oftast är uppbyggd i flera skikt. Går att få i flera olika tjocklekar där alla har sina egna för och nackdelar. Ett plåttak är väldigt lämpligt för den som letar efter ett tak med lätta egenskaper, plåttaken är väderbeständiga och har god hållbarhet.

Behöver du hjälp från en takläggare (plåtläggare/plåtslagare) så har du hittat rätt. Vi jobbar med alla typer av plåttak och utför våra takarbeten i områden i och runt Göteborg.

Takpannor

Takpannor är både snygga och effektiva. Det finns många olika varianter av takpannor, men de två mest populära alternativen är lera och betong. De flesta tillverkare erbjuder en garanti på 30 år på sina takpannor, men livslängden är oftast betydligt längre. Båda är två hållbara alternativ för dig som vill ha ett klassiskt tak.

Papptak

Här kommer snart mer tak-nyttig information om att lägga papptak skrivet av en duktig pappläggare. Vi utför pappläggning i Göteborg, Kungsbacka och Mölndal med omnejd.

Shingel

Här kommer snart mer tak-nyttig information om shingel skrivet av en expert på shingel.

takläggare

Vi riktar även in oss på att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare med taken på sina hus och fastigheter.

Takläggare

Mikael S

Projektledare & Takläggare